CAMERA PAARDEN

Camera paarden

Het kan erg handig zijn om door middel van een camera paarden in de stal in de gaten te houden. Zo kom je erachter wat je paard allemaal doet in de tijd dat jij er niet bent. Maar waarom zou je dat eigenlijk willen en waar dien je op te letten bij het kopen van een stalcamera? Lees snel verder!

Geheel naar wens

Draadloos of bedraad

Camerasystemen kunnen draadloos of bedraad worden geplaatst

Aanschaf zonder plaatsing

Camerasystemen kunnen ook worden aangeschaft zonder dat deze door Seron Beveiliging worden geplaatst

Veel opties

Er zijn diverse mogelijkheden qua design, resolutie maar ook dag- en nachtzicht.

Waarom een camera voor de paarden?

Als je ervoor kiest een stalcamera te plaatsen, kun je met deze camera paarden (en andere dieren) dag en nacht in de gaten houden. Of je nu op werk bent of al in bed ligt; met je smartphone heb je altijd een goed beeld van wat er allemaal in de stal gebeurt.

Je kunt een stalcamera plaatsen als je paard op het punt staat te bevallen, maar ook als je inzicht wilt krijgen in het gedrag van het dier. Zo kun je bijvoorbeeld meer te weten komen over het slaappatroon van het paard. Je kunt ook een camera op het erf plaatsen. Zo kun je je erf beveiligen, maar kom je er ook achter wat je paard buiten allemaal uitspookt wanneer deze vrij rondloopt.

Paardenstal camera kopen: hier kun je op letten

Om een oogje in het zeil te houden in de paardenstal, heb je een IP-camera nodig. Een IP-camera stelt je in staat om de beelden online, op afstand te kunnen bekijken. Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een stalcamera.

De resolutie van de camera

Bij het kopen van een camera kun je kiezen uit verschillende resoluties. Welke resolutie voor jouw stal geschikt is, hangt af van de afstand tussen de camera en de paarden. Als deze afstand groot is, doe je er goed aan een stalcamera aan te schaffen met relatief veel pixels. Zo krijg je veel scherpere beelden, waardoor je het paard ook op grote afstand goed kunt bekijken. Ook zul je merken dat het zicht ‘s nachts scherper zal zijn als je voor een stalcamera met een hoge resolutie gaat.

Inzoomen en draaien

Als je graag verschillende plekken van de stal in beeld wilt, kun je ervoor kiezen een camera te kopen die kan draaien. Ook kan het handig zijn om op bepaalde momenten in te zoomen. Niet iedere camera is hiertoe in staat; let daar dus op bij de aankoop.

Infrarood

Wil je graag dag en nacht zicht hebben op de paardenstal? Dan dien je een speciale stalcamera te kopen met infrarood. Deze camera’s hebben vaak minder reikwijdte, maar je kunt er ook goed mee zien als er sprake is van weinig licht.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor camera’s voor je paarden? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch bespreken we je wensen en ontvang je vrijblijvend een prijsopgave. We kunnen ook langskomen met onze demonstratiekoffer om het systeem ter plekke te laten zien.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0512 – 763 858. Of gebruik het contactformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking

    Zullen we eens praten over uw wensen?