Camerabeveiliging winkel

Camerabeveiliging winkel; hoe kies je een geschikte camera?

Camerabeveiliging in de winkel is een echte must. Je wilt natuurlijk niet dat je spullen gestolen worden. Wanneer je op de juiste manier gebruik maakt van camerabeveiliging in de winkel, kun je een hoop ellende voorkomen. Je krijgt zo goed in beeld wat er allemaal gebeurt als je er niet bent en kunt vaak zelfs live meekijken, bijvoorbeeld via je smartphone. Maar welke mogelijkheden zijn er eigenlijk allemaal als het aankomt op camerabeveiliging voor in de winkel? Hieronder vind je een aantal tips.

Soorten camerabeveiliging voor in de winkel

Er bestaan allerlei verschillende soorten camerabeveiliging. Veel bedrijven en winkels gebruiken nog steeds analoge camera’s, bijvoorbeeld omdat deze wat goedkoper zijn, of omdat men niet genoeg kennis heeft van nieuwere technieken. De modernere camera’s leveren echter wel scherpere beelden en beschikken vaak over extra opties die je met een traditionele camera niet hebt.

Geavanceerde opties

De meeste camera’s beschikken tegenwoordig over nachtzicht. Gelukkig maar, want je wilt natuurlijk ook ‘s nachts de winkel in de gaten kunnen houden. Daarnaast bevatten sommige camera’s bewegingssensoren. Je krijgt dan bijvoorbeeld een melding op je smartphone als er iets in de winkel beweegt. Daardoor hoef je niet zelf de hele tijd op de beelden te letten en kun je gerust iets anders gaan doen.

Meekijken met de beelden

Sommige camera’s bieden de mogelijkheid om live mee te kijken met wat er allemaal gebeurt. Je koppelt de camera dan aan je smartphone of computer, door middel van een app. Vervolgens kun je alles goed in de gaten blijven houden, ook als je aan de andere kant van het land bent. Het is soms zelfs mogelijk om via een spraakmodule met een eventuele indringer te praten. Deze is er dan van op de hoogte dat hij of zij betrapt is, waarna je eventueel de politie kunt bellen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over camerabeveiliging voor je winkel? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch bespreken we je wensen en ontvang je vrijblijvend een prijsopgave. We kunnen ook langskomen met onze demonstratiekoffer om het systeem ter plekke te laten zien.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0512 – 763 858. Of gebruik het contactformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking

    Zullen we eens praten over uw wensen?