Erf beveiligen

Erf beveiligen

Een erf beveiligen kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een opritverklikker, of van een alarmsysteem. Ook het plaatsen van een beveiligingscamera behoort tot de mogelijkheden. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende manieren waarop je je erf kunt beveiligen. Zo kun je erachter komen welke methode voor jou het meest geschikt is.

Opritverklikker

Is je oprit vrij toegankelijk? Dan kan het eens gebeuren dat er iemand over je oprit rijdt of loopt. Een opritverklikker is een ideaal middel om beweging op je oprit op te merken. Op het moment dat dit gebeurt krijg je een signaal, waardoor je weet dat er iemand is. Zo kun je inbrekers tijdig opsporen. Er zijn ook melders verkrijgbaar die niet alleen je erf, maar ook het hele gebied rondom je erf beveiligen.

Camerabeveiliging

Je kunt ook je erf beveiligen door middel van camera’s. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden. Wil je een camera waarmee je alles tot in de puntjes in de gaten kunt houden? Dan kun je een beveiligingscamera kopen met een hoge resolutie, voor extra scherpe beelden. Om ook ‘s nachts goed zicht te hebben op het erf, dien je een infrarood camera te kopen.

Het installeren van een camera zorgt ervoor dat je inbrekers makkelijker kunt opsporen en identificeren. Je kunt vaak live meekijken met de bewegende beelden, via je smartphone, tablet of computer. Ook is het mogelijk om de beelden later nog eens terug te zien.

Erf beveiligen met een alarm

Door gebruik te maken van een alarminstallatie kun je ervoor zorgen dat je een melding krijgt op het moment dat er iemand door de (onzichtbare) stralen op je terrein loopt. Je bepaalt vervolgens zelf of er actie ondernomen dient te worden.

Er zijn ook alarmsystemen te krijgen waarbij er een sirene afgaat als er beweging wordt gedetecteerd, of die gekoppeld kunnen worden aan een meldkamer. Zo kun je met een gerust hart van huis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over erf beveiliging? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch bespreken we je wensen en ontvang je vrijblijvend een prijsopgave. We kunnen ook langskomen met onze demonstratiekoffer om het systeem ter plekke te laten zien.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0512 – 763 858. Of gebruik het contactformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking

    Zullen we eens praten over uw wensen?