Afkalfstal camera

Met de afkalfstal camera’s van Seron houdt u de drachtige dieren, zoals koeien, nauwlettend in de gaten terwijl ze op het punt staan om te bevallen.

Waarom een afkalfstal camera?

Als een koe op het punt staat om te kalven is dit een belangrijk moment als veehouder. Gelukkig zijn er subtiele tekenen die aangeven dat de bevalling nabij is, zoals onrustig gedrag of nestdrang bij de koe. Maar hoe kun je deze tekenen waarnemen als je niet in de buurt bent? Daar kunnen de afkalfstal camera’s van Seron Beveiliging bij helpen. 

Onze afkalf camera’s helpen u het gedrag van de koe te kunnen waarnemen. Toont de koe onrustig gedrag of nestdrang, dan kunt u meteen ingrijpen voor een soepele geboorte. Zo hoeft u niet steeds fysiek in de buurt te blijven, maar kunt u van een afstand toch een oogje in het zeil houden. 

Afkalfstal camera voor én na de geboorte

Niet alleen voor, maar ook na de geboorte van het kalf kan het handig zijn om gebruik te maken van een afkalfstal camera. Het is namelijk belangrijk dat je na het afkalven zowel koe als kalf goed in de gaten blijft houden. Zorg dat ze voldoende blijven eten en let op eventuele pijnsignalen. Ook is het van belang dat de koe niet blijft nabloeden.

Als de koe niet lekker in haar vel lijkt te zitten, kun je door middel van de afkalf camera snel ingrijpen. Neem in dat geval in ieder geval de temperatuur van de koe op. Is de lichaamstemperatuur hoger dan 39 graden Celcius? Dan zou er sprake kunnen zijn van mastitis, baarmoederontsteking of een longontsteking. Zo kunt u met behulp van de afkalf camera snel ingrijpen als dat moet. 

Tijdig signaleren met afkalfcamera’s

Het gedrag van de koe is vaak een indicatie dat het kalvingsproces begonnen is. Met onze camera’s signaleert u dit tijdig, waardoor u snel kunt handelen en de benodigde voorbereidingen kunt treffen.

Afkalfcamera ter voorkoming van complicaties

Met onze afkalfcamera’s signaleert u ook of er complicaties optreden, zodat u snel kunt ingrijpen als dat nodig is. Vertoont de drachtige koe alarmerend gedrag, dan heeft u dit snel gezien via de mobiele app.

Alle nodige functies voor een afkalfstal camera

De afkalfstal camera’s van Seron Beveiliging bieden vele functionaliteiten voor een succesvolle en veilige bevalling. Zo beschikken onze camera’s over haarscherpe beeldkwaliteit, dag- en nachtzicht, en zijn onze camera’s stofbestendig, zodat niet hun functie verliezen door het stof in de stal. 

10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie

250 tevreden klanten

Meer dan 250 tevreden klanten die op ons vertrouwen voor hun veiligheid

100 geholpen bedrijven

Beveiligingsoplossingen die worden gebruikt door meer dan 100 bedrijven

Afkalfstal camera in Friesland

Camerabewaking in de stal of specifiek voor afkalven wordt vaak gezien als een kostbare investering. Dure camera’s, een compleet netwerk aanleggen en ook nog maandelijks terugkerende onderhoudskosten. Echter is dit bij Seorn Beveiliging niet het geval!

Seron Beveiliging is een gevestigde naam in Friesland als het gaat om kwaliteit afkalfstal camera’s voor scherpe prijzen. Wij bieden hoogwaaridge afkalfstal camera’s en staan indien nodig garant voor installatie en onderhoud. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor camera’s in je afkalfstal? We kunnen ook langskomen met onze demonstratiekoffer om het systeem ter plekke te laten zien.

Verbeter uw veiligheid met Seron Beveiliging

Ontvang advies op maat en ontdek hoe Seron Beveiliging uw veiligheid kan verbeteren. Neem vrijblijvend contact op.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen wij u helpen?