Camera- en beveiligingssystemen

SERONBEVEILIGING, DE OPLOSSING VOOR CAMERA- OF BEVEILIGINGSSYSTEMEN

Zet u in op zekerheid om uw pand en spullen safe te houden? Als het u toch treft, wilt u ongewenste gasten in beeld, diefstal kunnen bewijzen of een overval op camera hebben? Voor een goede beveiliging en een veilig gevoel kiest u voor een camera- of beveiligingssysteem van Seron.

WIE IS SERON

Seron Beveiliging plaatst camera- en beveiligingsystemen op het hoogste niveau bij MKB en particulieren als het gaat om gebruiksvriendelijkheid, aansluitbaarheid en stijl. Goede service vinden wij daarbij erg belangrijk. Daarnaast kunt u kiezen voor jaarlijks onderhoud van uw beveiligingssysteem. Wij zijn een Fries bedrijf en houden van afspraak is afspraak.

Speerpunt van de werkwijze van Seron Beveiliging is persoonlijk advies. Onze adviseur komt graag bij u langs voor een op maat advies en een daarbij behorende vrijblijvende offerte.

 

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

Bij de camerasystemen binnen en/of buiten kunt u gebruik maken van opnamemogelijkheden en weergave op telefoon en tablet. Zo weet u altijd wat er gebeurt.
U kunt er voor kiezen om zelf een cameraset samen te stellen en te monteren, of dit geheel aan ons over te laten. We bespreken graag de mogelijkheden.

De door ons geplaatste draadloze alarmsystemen zijn makkelijk bedienbaar. Bij een signalering van inbraak of brand krijgt u gelijk een melding/waarschuwing op uw telefoon.

 

ONDERHOUD NOODZAKELIJK!

Om er zeker van te zijn dat het beveiligingssysteem nog correct werkt, dient het gehele systeem jaarlijks te worden gecontroleerd. Dit is niet alleen belangrijk voor uw eigen veiligheid, maar in vele gevallen ook een eis van de verzekering.

Bij het periodiek onderhoud wordt niet alleen het gehele systeem gecontroleerd. Ook wordt gecheckt of de projectering van het systeem nog juist en of er geen obstakels voor de melder zijn geplaatst waardoor deze geen goede detectie meer heeft. Verder bekijken we of alle componenten nog in een goede staat verkeren. Dit voorkomt ongewenste alarm. Tevens wordt gecontroleerd of de doormelding nog in orde is en of alle meldingen correct binnenkomen bij de meldkamer.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. SERON Beveiliging zorgt ervoor dat u een betrouwbaar beveiligingssysteem blijft houden.

250

PARTICULIEREN

100

BEDRIJVEN

10

JAREN ERVARING

WAAROM BEVEILIGEN BIJ SERON?

SERON Camera- en beveiligingssystemen plaatst woonhuisbeveiliging op het hoogste niveau als het gaat om gebruiksvriendelijkheid, aansluitbaarheid en stijl. SERON is een beveiligingsbedrijf dat graag aan uw wensen voldoet.
 • Gespecialiseerd in camera- en alarmsystemen
 • Beveiligen van particuliere woningen, opslagunits, detailhandel en horeca
 • Camerasystemen voor zowel particulier als zakelijk
 • SERON staat voor service en onderhoud, persoonlijk contact is belangrijk, geen tussenpersonen
 • Snelle en betrouwbare service
 • Wij komen graag bij u langs om een advies op maat te geven en een daarbij behorende vrijblijvende offerte

CONTACTINFORMATIE

Zullen we eens praten over uw wensen? De adviseur van SERON komt bij u thuis om uw situatie en wensen te bespreken en levert daarna een vrijblijvende offerte.

ADRES

Buorrefinnewei 12
9258 CM Jistrum
Friesland, Nederland

BEDRIJF

SERON Camera- en Beveiligingssystemen
Henk de Roos
Bekijk hier onze facebook pagina

CONTACTFORMULIER

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Zullen we eens praten over uw wensen?