Beveiliging voor vee van Seron Beveiliging

Altijd en overal zicht op uw stal of veehouderij en uw vee veiligstellen van brand, waar u ook bent. Ontdek de kracht van serieuze vee beveilging met Seron Beveiliging.

Beveiliging voor veehouders

Beveiliging voor vee gaat verder dan alleen het beschermen tegen diefstal of vandalisme. Het is essentieel voor het welzijn van uw dieren en de continuïteit van uw bedrijf. Maar met zoveel opties op de markt, kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. 

Seron Beveiliging biedt een scala aan oplossingen die specifiek zijn ontworpen om veehouders te ondersteunen in het beschermen van hun kostbare dieren. Bovendien zorgen wij dat uw systemen vakkundig worden geïnstalleerd en onderhouden. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen en kunt u zich focussen op het welzijn van uw vee. 

Een extra paar ogen in uw stal met vee beveiliging

Met onze camerabeveiligingssystemen kunt u uw vee nauwlettend in de gaten houden, zelfs vanaf afstand. Of het nu gaat om hoogdrachtige koeien, een melkrobot of het erf rondom uw boerderij, onze camera’s bieden extra ogen waar u ze het meest nodig heeft. 

Speciale afkalfstal camera’s helpen u bij het monitoren van belangrijke gebeurtenissen, zoals een bevalling. Ook stellen zij u in staat om snel in te grijpen bij afwijkend gedrag wat een indicatie kan zijn voor mogelijke gezondheidsproblemen. Met verschillende functies zoals zoom,  nachtzicht en weerbestendigheid, bieden onze camera’s een betrouwbare en complete oplossing voor het bewaken van uw vee.

Uw vee beschermen tegen brand

Brand is een nachtmerrie voor elke veehouder, met potentieel verwoestende gevolgen voor zowel dieren als eigendommen. Normale rookmelders zijn echter niet voldoende in een omgeving zoals een stal, waar stof en andere deeltjes vaak aanwezig zijn. 

Termische detectoren speciaal voor stallen

Daarom werkt Seron met thermische detectoren die continu de temperatuur monitoren. Bij een ongewone temperatuurstijging slaan ze direct alarm, waardoor u snel kunt handelen om uw vee te beschermen. Onze draadloze systemen zorgen ervoor dat u altijd en overal op de hoogte bent van eventuele brandgevaren, met directe meldingen op uw telefoon.

10 jaar ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie

250 tevreden klanten

Meer dan 250 tevreden klanten die op ons vertrouwen voor hun veiligheid

100 geholpen bedrijven

Beveiligingsoplossingen die worden gebruikt door meer dan 100 bedrijven

Waarom uw vee veiligstellen met Seron Beveiliging?

Bij Seron Beveiliging streven we naar kwaliteit en expertise tegen een betaalbare prijs. We vermijden dure camera’s en de aanleg van een volledig netwerk. In plaats daarvan bieden we een combinatie van passende technologie en software voor een eenvoudige installatie en een scherpe prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Wilt u ook uw vee in beveiligen? Neem contact op en plan een vrijblijvende afspraak in. Wij komen dan graag langs met onze demonstratiekoffer om het systeem ter plekke aan u te laten zien. 

Alle voordelen van vee beveiliging op een rijtje

Bescherming van kostbaar vee

Seron Beveiliging zorgt voor de veiligheid van uw waardevolle vee, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken.

Vroegtijdige detectie van problemen

Dankzij geavanceerde camera’s kunt u snel problemen zoals ziekte of afwijkend gedrag bij uw vee detecteren en aanpakken.

Afkalfcamera voor veilige geboorte

Houd een oogje op uw drachtige dieren, volg de bevalling op de voet, en controleer de gezondheid van pasgeboren dieren.

Expertise en betrouwbare service

Seron Beveiliging biedt niet alleen hoogwaardige apparatuur, maar ook deskundig advies en betrouwbare onderhoudsservice.

Directe meldingen voor snel handelen

Met thermische detectoren die temperatuurstijgingen monitoren, ontvangt u direct meldingen op uw telefoon.

Robuuste beveiligingsoplossingen

Onze oplossingen zijn water- en stofdicht, waardoor ze bestand zijn tegen de ruwe omstandigheden van een boerderijomgeving.

Verbeter uw veiligheid met Seron Beveiliging

Ontvang advies op maat en ontdek hoe Seron Beveiliging uw veiligheid kan verbeteren. Neem vrijblijvend contact op.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen wij u helpen?