Camera beveiliging Friesland

Camera beveiliging Friesland

Ben je op zoek naar camera beveiliging in Friesland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij werken lokaal en zijn de expert voor camera beveiliging Friesland. Met onze scherpe tarieven, snelle installatie, deskundig advies en persoonlijke benadering ontzorgen we jou en zorgen we dat jouw woning, bedrijfspand of boerderij optimaal beveiligd is!

Er zijn verschillende manieren waarop wij je woning, bedrijfspand of buitenterrein kunnen beveiligen. Je kunt kiezen voor een speciale beveiligingscamera buiten, beveiligingscamera’s met infrarood sensor voor nachtzicht, camera’s met bewegingssensor en nog veel meer. In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten beveiligingscamera’s.

Beveiligingscamera’s voor buitenCamerabeveiliging op boerderij in friesland

Beveiligingscamera’s voor buiten hebben extra veel reikwijdte, zodat je er ver mee kunt zien. Ze zijn dus ideaal voor het beveiligen van je erf of tuin. Dit soort camera’s hebben meestal ook nachtzicht en je kunt er vaak goed mee inzoomen, zodat je eventuele inbrekers beter kunt identificeren.

Een bijkomend voordeel van camera’s is dat er een preventieve werking vanuit gaat waardoor ze ongenode gasten op afstand houden. In het verleden werd vaak gebruik gemaakt van dummie camera’s, lege behuizingen om deze preventieve werking te creëren. Maar met de huidige prijzen is dat niet meer nodig en kun je maar beter zorgen dat de camera’s ook echt goed beeld geven wanneer het gewenst is.

Infrarood camera

Een beveiligingscamera met infrarood zorgt ervoor dat er ‘s nachts ook scherpe beelden opgenomen kunnen worden. Dit kan handig zijn op plekken waar weinig omgevingslicht is en waar je met een normale camera weinig kunt zien. Aangezien inbrekers vaak ‘s avonds of ‘s nachts toeslaan, is het slim om een infrarood camera te installeren.

 

Slimme beveiligingscamera’s

Als de expert voor camerabeveiliging in Friesland, adviseren we je om te kijken naar slimme camera’s. Hiermee kun je altijd en overal je huis en je spullen in de gaten houden. Slimme camera’s bedien je met je smartphone of tablet. Als de camera iets verdachts opmerkt, krijg je hiervan een melding. Zo kun je snel actie ondernemen en een eventuele inbraak voor zijn.

Beveiligingscamera’s voor binnen

Soms kan het ook handig zijn om binnen in huis een beveiligingscamera te installeren. Dit is bijvoorbeeld het geval als je je huisdier in de gaten wilt houden, of als je je stal op afstand wilt kunnen bekijken. Het is mogelijk om specifieke punten in huis te bekijken met een camera, maar er zijn ook camera’s verkrijgbaar die kunnen draaien. Hiermee krijg je de gehele kamer in beeld.

Meest gekozen camera beveiliging Friesland, de bewegingssensor

Een camera met bewegingssensor kan van pas komen bij het voorkomen van inbraken. Zodra de camera beweging detecteert, ontvang je een melding op je smartphone of tablet. Deze camera’s maken vaak alleen opnames als er daadwerkelijk beweging te zien is. Dit verbruikt minder energie, waardoor je kosten kunt besparen.

Beveiligingscamera met PoE ondersteuning

Is er geen stopcontact op de plek waar je een camera wilt plaatsen? Dan kun je een beveiligingscamera kopen met PoE ondersteuning. PoE is een afkorting voor Power over Ethernet. Camera’s met PoE ondersteuning ontvangen stroom via een ethernetkabel, in plaats van via het stopcontact. Op die manier kun je je camera overal plaatsen waar je maar wilt! Bovendien is het makkelijker om een ethernetkabel door het huis te leggen dan een stroomkabel.

Meer informatie

Wil je meer informatie over camerabeveiliging in Friesland? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch bespreken we je wensen en ontvang je vrijblijvend een prijsopgave. We kunnen ook langskomen met onze demonstratiekoffer om het systeem ter plekke te laten zien.

 

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0512 – 763 858. Of gebruik het contactformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking

    Zullen we eens praten over uw wensen?