Camerabeveiliging

Camerabeveiliging kopen? Hier moet je op letten!

Wil je graag camerabeveiliging kopen, bijvoorbeeld om je woning of je huisdier in de gaten te houden? Dan zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Je wilt natuurlijk niet zomaar een aankoop doen, dus het is verstandig om je van tevoren goed in te lezen over dit onderwerp. Hieronder vind je een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden bij het kopen van camerabeveiliging.

Veiligheid staat voorop

Als het aankomt op het kopen van camerabeveiliging is het allereerst van belang dat de camera veilig is. Je wilt natuurlijk voorkomen dat anderen toegang hebben tot de beelden, of dat ze zelfs je woning in kunnen kijken via de camera. Op de verpakking kun je echter niet zien in hoeverre de camera veilig is. Wel zou je zelf op online onderzoek uit kunnen gaan, om zo erachter te komen wat de beste keuze is. Daarnaast is het belangrijk dat je een sterk wachtwoord kiest en dat je alle beveiligingsupdates installeert.

Abonnementskosten

Voor sommige soorten camerabeveiliging heb je een betaald abonnement nodig. Je betaalt dan om beelden op te kunnen slaan in de cloud. Wil je veel beelden opslaan, dan betaal je meestal ook meer dan wanneer je gebruik maakt van maar weinig opslagruimte. Meestal betaal je rond de 10 euro voor zo’n abonnement.

Camerabeveiliging met extra functies

Beveiligingscamera’s zijn niet allemaal hetzelfde. Sommige camera’s beschikken namelijk over extra functies. Bedenk van tevoren of deze nuttig voor je zouden kunnen zijn, zodat je de camera daarop kunt selecteren. Mogelijke extra functies zijn bijvoorbeeld gezichtsherkenning of bewegingsdetectie. Niet alle camera’s beschikken helaas over dit soort functies, terwijl deze in veel gevallen best handig kunnen zijn.

De kwaliteit van de camera

Uiteraard is ook de kwaliteit van de camera van belang; je wilt natuurlijk wel goed kunnen zien wat er allemaal gebeurt en wie er in beeld is. Let om die reden bij aankoop van de camerabeveiliging op de resolutie van de camera, de beeldhoek en of de camera al dan niet beschikt over nachtvisie. De meeste camera’s zijn wel degelijk voorzien van infrarood licht, zodat je ook ‘s nachts alles goed in beeld krijgt.

Meer informatie

Wil je meer informatie over camerabeveiliging? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch bespreken we je wensen en ontvang je vrijblijvend een prijsopgave. We kunnen ook langskomen met onze demonstratiekoffer om het systeem ter plekke te laten zien.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0512 – 763 858. Of gebruik het contactformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking

    Zullen we eens praten over uw wensen?