Camerabeveiliging bedrijf

Camerabeveiliging voor je bedrijf? Lees deze tips

Ben je op zoek naar camerabeveiliging voor je bedrijf? Dit kan om een aantal verschillende redenen nuttig zijn. Camerabeveiliging kopen doe je echter niet zomaar, er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten bij het aanschaffen ervan. Overweeg je camerabeveiliging voor je bedrijf te kopen, dan doe je er goed aan om van tevoren na te gaan wat de mogelijkheden zijn. In dit artikel vind je alvast een aantal tips.

Waarom camerabeveiliging voor je bedrijf?

Als je de kans op inbraak wilt beperken, is camerabeveiliging voor je bedrijf een goede optie. Bovendien kun je zo je bedrijfspand niet alleen beschermen tegen ongewenste bezoekers, maar ook tegen vandalisme. Inbrekers kunnen afgeschrikt worden als ze een camera zien hangen. Daarnaast bescherm je zo het pand of de eventuele producten die je verkoopt ook tegen diefstal door je eigen medewerkers, ook zij zullen minder snel in de verleiding komen om iets te stelen als er camera’s aanwezig zijn. Tot slot is het ook voor je verzekeraar belangrijk dat je pand voorzien is van camerabeveiliging, zodat je laat zien dat je goed beschermd bent.

Welke beveiligingscamera?

Als het aankomt op beveiligingscamera’s zijn er ontzettend veel opties waar je uit kunt kiezen. Camera’s verschillen niet alleen qua kwaliteit, maar ook vaak qua functies. In de meeste gevallen is het handig om ook ‘s nachts goed beeld te hebben. Veel camera’s beschikken over nachtvisie; zodat je ook goed beeld hebt als het donker is. Wil je een camera met bewegingsdetectie, waarbij je een melding krijgt als er iets beweegt? Ook dat is mogelijk met sommige geavanceerde beveiligingscamera’s.

Het terrein beveiligen

Wil je niet alleen camerabeveiliging voor je bedrijf, maar daarnaast ook het terrein goed in de gaten houden? Sommige camera’s die je over het hele terrein kunt plaatsen zijn gekoppeld aan de meldkamer. Bij beweging (afgezonderd van dieren) wordt er een melding naar de meldkamer gestuurd, zodat ze live mee kunnen kijken. Is er daadwerkelijk sprake van een indringer, dan kan er door middel van een spraakmodule aan de bezoeker kenbaar worden gemaakt dat hij of zij in beeld is.

Meer informatie

Wil je meer informatie over camerabeveiliging voor je bedrijf? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch bespreken we je wensen en ontvang je vrijblijvend een prijsopgave. We kunnen ook langskomen met onze demonstratiekoffer om het systeem ter plekke te laten zien.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0512 – 763 858. Of gebruik het contactformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking

    Zullen we eens praten over uw wensen?