NIEUWE GENERATIE CAMERASYSTEMEN

Effectieve bescherming

Met de nieuwe generatie beveiligingscamera’s van Seron beveiliging kunnen we uw woning, bedrijfspand of boerderij veel efficiënter beschermen. Het is niet langer nodig om uren beeldmateriaal terug te kijken. Onze camera’s detecteert mensen en voertuigen automatisch en neemt alleen op wat echt belangrijk is.

Een groot voordeel is dat u alleen een melding op uw telefoon krijgt wanneer er daadwerkelijk iets aan de hand is.

Onze cameraoplossingen zijn super eenvoudig in gebruik. Zonder enige technische kennis bekijkt u de live beelden en kunt u opgenomen beelden terugkijken.

Omdat we alle materialen en kennis in huis hebben zit u niet vast aan dure contracten en profiteert u van een super scherp tarief. Zo heeft u al een eenvoudige oplossing voor u woning vanaf 750,- incl. installatie. Afhankelijk van de omvang beveiligen we uw bedrijfspand of boerderij al vanaf 1500,-.

Ook voor het controleren en updaten van uw oude camerasysteem kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Weten waar u aan toe bent

Of het nou om een bedrijfspand, een boerderij of een woning gaat, iedere situatie is uniek en vraagt om een eigen aanpak voor de beste bescherming.

Onze adviseur komt graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken voor een advies op maat.

Met behulp van speciale software en Google Maps laten we u zien waar de camera’s geplaatst moeten worden voor een maximale bescherming. Als de posities bepaald zijn ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte.

Wim BosMaatschapBos.nl
Een prima functionerend systeem en scherp beeld.
Dierenpension Garyp
Nette afwerking, betrouwbaar en een top service.
Nanning LemstraAlrako BV
De beeldkwaliteit is scherp en middels een app op de telefoon is het eenvoudig om te schakelen tussen de verschillende camera’s.

Benieuwd hoe we uw woning, pand of erf optimaal kunnen beveiligen?

Neem vandaag nog contact met ons op!

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Uw bericht

    Zullen we eens praten over uw wensen?