Beveiligingscamera buiten

Beveiligingscamera buiten

Of u nu groot of klein woont, een beveiligingscamera buiten of outdoor camera geeft een veilig gevoel en heeft een preventieve werking. Seron is de specialist van het noorden als het gaat om camerabeveiliging. Een beveiligingscamera buiten of binnen, in uw bedrijfspand of op de boerderij, wij plaatsen het. Snelle installatie en scherpe tarieven zorgen ervoor dat een veilig gevoel voor iedereen haalbaar is.

Verschillende opties voor buitenBeveiligingscamera buiten

Als u een beveiligingscamera voor buiten wilt plaatsen zijn er verschillende factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Zo zit er een verschil in de manier van bevestigen van de camera. Ook is het goed om vooraf te bepalen of de camera moet kunnen draaien of niet.

Wanneer we werken met een ip camera en een draadloze oplossing spelen een goed bereik en een veilige verbinding ook een grote rol. Zaken als full hd 1080p etc, SD kaart opslag, cloud en poe hoeft u niet over na te denken, wij regelen het voor u.

Eenvoudig de camera beelden terugkijken

Onze apparatuur zo ingesteld dat u zonder enige technische kennis direct op uw telefoon, tablet of via uw laptop de beelden live kunt bekijken. Ook handig als u even niet thuis bent.

De beveiligingscamera’s geven dag en nacht een scherp beeld. Stevige waterdichte en stofdichte behuizingen zorgen ervoor dat de beveiligingscamera buiten geen last heeft van regen.

Wilt u weten hoe wij uw huis snel en voordelig kunnen beveiligen met een bewakingscamera voor buiten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Veelgestelde vragen over de camera voor buiten

Wat is de beste buiten camera?

De beste camera voor buiten hangt van verschillende factoren af. Vaak zie je (gesponsorde) testen waaruit een bepaald merk camera als beste uit de test komt. Maar het hangt af van b.v. de afstand (draadloos), bescherming tegen vandalisme of regen, dag- en nachtzicht, terugkijken van beelden etc..

Wat kost een camera voor buiten?

Een eenvoudige configuratie met 1 ip camera, stabiele wifi oplossing en eenvoudige app is al verkrijgbaar voor een paar honderd euro. Neem je meer camera’s, scherpere opnames dan loopt dit bedrag op.

Waar mag ik beveiligingscamera plaatsen?

In de regel kun je zonder problemen een camera plaatsen op uw eigen terrein. Let er wel op dat u voorbijgangers dient te informeren wanneer ze op openbaar terrein in het zicht van uw camera komen. Onze adviseurs kunnen u hierover informeren.

WAAROM BEVEILIGEN BIJ SERON?

SERON Camera- en beveiligingssystemen plaatst woonhuisbeveiliging op het hoogste niveau als het gaat om gebruiksvriendelijkheid, aansluitbaarheid en stijl. SERON is een beveiligingsbedrijf dat graag aan uw wensen voldoet.
 • Gespecialiseerd in camera- en alarmsystemen
 • Beveiligen van particuliere woningen, opslagunits, detailhandel en horece
 • Camerasystemen voor zowel particulier als zakelijk
 • SERON staat voor service en onderhoud, persoonlijk contact is belangrijk, geen tussenpersonen
 • Snelle en betrouwbare service
 • Wij komen graag bij u langs om een advies op maat te geven en een daarbij behorende vrijblijvende offerte

CONTACTINFORMATIE

Zullen we eens praten over uw wensen? De adviseur van SERON komt bij u thuis om uw situatie en wensen te bespreken en levert daarna een vrijblijvende offerte.

ADRES

Buurtlaan 7
9258 CK Jistrum
Friesland, Nederland

BEDRIJF

SERON Camera- en Beveiligingssystemen
Henk de Roos

CONTACTFORMULIER

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Zullen we eens praten over uw wensen?