Camerasysteem

Je camerasysteem (uitbreiden) met deze tips

Wil je een camerasysteem of je bestaande set uitbreiden met nog meer camera’s, zodat je nog beter kunt zien wat er gaande is? Of wil je het te beveiligen gebied vergroten? Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee dient te houden bij het uitbreiden van je camerasysteem.

Hoeveel camera’s heb je nodig?

Van tevoren dien je goed uit te zoeken hoeveel camera’s je precies nodig zult gaan hebben. Wil je goed zicht hebben op deuren? Dan is het verstandig om vanuit in ieder geval twee richtingen te filmen, zodat je alles goed in beeld krijgt. Wil je camera’s binnen? Plaats er dan één in iedere hoek van de kamer. Let er daarbij op dat alles goed te zien is vanuit deze hoek en dat de kijkhoek niet geblokkeerd wordt door één of ander obstakel.

Houd rekening met het huidige camerasysteem

Als je al over een camerasysteem beschikt, is het van belang dat de nieuwe camera’s aangesloten kunnen worden op dit systeem. Je hoeft echter niet per se dezelfde camera’s te kopen die je al hebt. Wellicht wil je nu juist voor een ander, geavanceerder model gaan. Er zijn een heleboel verschillende soorten camera’s waar je uit kunt kiezen, zoals IP-camera’s, wificamera’s, cloudcamera’s, infraroodcamera’s en Full HD camera’s. Sommige camera’s beschikken over geavanceede opties als bewegingsdetectie of gezichtsherkenning. Afhankelijk van je doel kan het goed zijn om een camera met extra opties aan te schaffen.

Ga voor een goed en up to date systeem

Veel camera’s die je buiten of bijvoorbeeld bij bedrijven ziet hangen zijn aan vervanging toe. Doordat deze camera’s verouderd zijn zijn de beelden van slechte kwaliteit, waardoor je bijvoorbeeld winkeldieven niet goed kunt herkennen. Ga dus op zoek naar een goed camerasysteem, om er zo zeker van te zijn dat de camerabeelden in hoge kwaliteit worden opgeslagen. De nieuwste camera’s hebben doorgaans een hoge resolutie en beschikken bovendien vaak ook nog eens over nachtzicht. Zo kun je niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts de boel goed in de gaten houden.

Bedenk van tevoren wat je allemaal belangrijk vindt bij het kopen van een nieuwe camera. Wil je bijvoorbeeld een draadloze set, of hoeft dat niet per se? Vind je het belangrijk om live via een applicatie op je telefoon of laptop mee te kunnen kijken, om zelfs een melding op je telefoon te ontvangen bij beweging, of zie je het achteraf allemaal wel?

Meer informatie

Wil je meer informatie over een camerasysteem? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch bespreken we je wensen en ontvang je vrijblijvend een prijsopgave. We kunnen ook langskomen met onze demonstratiekoffer om het systeem ter plekke te laten zien.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0512 – 763 858. Of gebruik het contactformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking

    Zullen we eens praten over uw wensen?