CAMERA PAARDENSTAL

Camera paarden

Het kan erg handig zijn om door middel van een camera paarden in de stal in de gaten te houden. Zo kom je erachter wat je paard allemaal doet in de tijd dat jij er niet bent. Maar waarom zou je dat eigenlijk willen en waar dien je op te letten bij het kopen van een stalcamera? Lees snel verder!

Geheel naar wens

Draadloos of bedraad

Camerasystemen kunnen draadloos of bedraad worden geplaatst

Aanschaf zonder plaatsing

Camerasystemen kunnen ook worden aangeschaft zonder dat deze door Seron Beveiliging worden geplaatst

Veel opties

Er zijn diverse mogelijkheden qua design, resolutie maar ook dag- en nachtzicht.

Een camera in de paardenstal, hoe pak je dat aan?

Steeds meer mensen kiezen ervoor een camera in de paardenstal te plaatsen, om verschillende redenen. Wat de reden ook is; voordat je een camera in de paardenstal plaatst is het handig om je van tevoren te verdiepen in hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Waarom een camera in de paardenstal?

Als je een camera in de stal wilt kan het zo zijn dat je de bevalling van je paard wilt filmen, of misschien wil je wel een oogje in het zeil houden omdat het paard afwijkend gedrag vertoond. Ook kan het zo zijn dat een paard herstellende is van één of andere aandoening, waarbij je het herstelproces dag en nacht in de gaten wilt kunnen houden. Daarnaast is het uiteraard ook nog een optie dat je het simpelweg leuk vindt om op afstand mee te kunnen kijken naar je paard, of naar de stal (bijvoorbeeld om zo eventuele inbrekers in beeld te brengen).

Water- en stofdichte camera’s

Wil je een camera in de paardenstal plaatsen, dan is het aan te raden om een water- en stofdichte camera aan te schaffen. Het is natuurlijk belangrijk dat de camera tegen vocht en stof kan, en een stal is vaak vochtig en stoffig.

Live meekijken in de stal

Wanneer je een camera aan wilt schaffen om op ieder moment van de dag mee te kunnen kijken, bijvoorbeeld als een paard op het punt staat te bevallen, is het van belang dat je een camera kiest die je kunt verbinden aan een applicatie op je telefoon of laptop. Zo kun je niet alleen de beelden achteraf terugkijken, maar ook live de boel in de gaten houden, waar je ook bent.

Een camera die bestand is tegen weersomstandigheden

Wil je een camera voor in (of net buiten) een paardenstal, dan is het verstandig om er eentje te kiezen die goed tegen alle weersomstandigheden kan, zoals storm, hagel of extreme hitte. Neem een camera van robuust materiaal, zodat deze ook nog eens moeilijk kapot te krijgen is.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor camera’s in de paardenstal? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch bespreken we je wensen en ontvang je vrijblijvend een prijsopgave. We kunnen ook langskomen met onze demonstratiekoffer om het systeem ter plekke te laten zien.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0512 – 763 858. Of gebruik het contactformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking

    Zullen we eens praten over uw wensen?