CAMERA IN DE STAL

Camera in de stal

Denk je erover een camera voor in de stal aan te schaffen? Het kan absoluut handig zijn om je stal te voorzien van een camera. Zo kun je er bijvoorbeeld een koe mee in de gaten houden die op het punt staat te kalven.

Ook kun je de stalcamera gebruiken om een oogje op je paarden te houden. Het is natuurlijk niet mogelijk om dag en nacht aanwezig te zijn in de stal. Een camera in de stal kan dan ook een ideale oplossing zijn.

Geheel naar wens

Draadloos of bedraad

Camerasystemen kunnen draadloos of bedraad worden geplaatst

Aanschaf zonder plaatsing

Camerasystemen kunnen ook worden aangeschaft zonder dat deze door Seron Beveiliging worden geplaatst

Veel opties

Er zijn diverse mogelijkheden qua design, resolutie maar ook dag- en nachtzicht.

Camera in de stal voor afkalven

Gaat een koe binnenkort afkalven? Dan is het van belang dat je deze goed in de gaten houdt. Een koe vertoont namelijk bepaald gedrag wanneer deze op het punt staat te kalven. Wanneer het eenmaal zover is, dien je een aantal voorbereidingen te treffen. Door een stalcamera te plaatsen ben je er op tijd bij, wat cruciaal is voor een goede start van de bevalling.

Bovendien is het ook leuk om de bevalling zelf op beeld te hebben. Verder is het ook na de afkalving goed om zowel koe als kalf in de gaten te houden. Op die manier kun je eventuele ziektes tijdig opmerken.

Je dieren in de gaten houden

Ook als je dieren niet zwanger zijn, is het handig om een oogje in het zeil te houden in de stal. Zo ben je er snel bij als een dier afwijkend gedrag vertoont, zonder dat je daadwerkelijk in de stal aanwezig hoeft te zijn. Bovendien kun je zo goed in de gaten houden of het drinkwater aan vervanging toe is.

Camera stal kopen

Bij het kopen van een camera voor in de stal, zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Het is bijvoorbeeld van belang dat de camera beschikt over nachtzicht. Op die manier kun je de stal zowel overdag als ‘s nachts goed in de gaten houden. Ook is het belangrijk dat de camera bestand is tegen stof en vocht. Hiervoor dien je een stalcamera te kopen met een goede afdichting.

Wil je in plaats van de stal, het hele erf beveiligen door middel van het plaatsen van een camera? Zorg er dan voor dat deze bestand is tegen alle soorten weersomstandigheden, van storm en hagel tot extreme hitte. Er zijn beveiligingscamera’s voor buiten verkrijgbaar die hier speciaal voor gemaakt zijn.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor camera’s in je stal? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch bespreken we je wensen en ontvang je vrijblijvend een prijsopgave. We kunnen ook langskomen met onze demonstratiekoffer om het systeem ter plekke te laten zien.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0512 – 763 858. Of gebruik het contactformulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking

    Zullen we eens praten over uw wensen?